latinica  ћирилица
29/03/2024 |  08:57 | Аутор: ТАНЈУГ

Ђоковић: Иванишевић пријатељ за живота, немам идеју ко ће га замијенити

Горан је прије свега мој и пријатељ моје породице за живота. Послије шест година писања историје дошло је до засићења, одлучили смо да завршимо сарадњу, али још немам идеју ко ће га замијенити, рекао је најбољи тенисер свијета Новак Ђоковић, дан након разлаза са тренером Гораном Иванишевићем.
Ђоковић и Иванишевић (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC) -
Ђоковић и Иванишевић (Фото: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC)

Ђоковић је синоћ у београдском Дому омладине присуствовао премијери филма о Николи Пилићу "Легенда", у чијој је тренерској Академији у Минхену провео важан дио каријере.

- Растали смо се позитивно, дошло је до тачке засићења, послије шест година писања историје, освојили смо бројне титуле, прошли смо кроз сиро и решето, депортацију, дисквалификацију, прилично непријатно, али увијек је био ту за мене и имао је људски однос према мени - рекао је Ђоковић новинарима у Београду.

Људске вриједности су увијек изнад свега, због тог односа и хемије дошао је и резултат, нагласио је Ђоковић.

- Њему све најбоље желим, а што се тиче наредне етапе, још немам јасну идеју ко би то могао да буде и да ли ће то неко уопште да буде. Увијек сам имао тренере уз себе, али свакако да ће јавност бити благовремено обавијештена - поручио је Ђоковић.