X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Људовање
21:50 | петак, 20. Јули
Људовање: Са Веселином Гаталом
Душко Тадић је у Ден Хагу постао „заморац“, примјер на основу којег су осуђивани (не суђени) српски оптуженици за ратне злочине. Ни крив ни дужан осуђен на 20 а одробијао је 15 година. У међувремену је доказао да је Драган Опачић, у сарајеву мучени и инструисани српски војник, кључни свједок оптужбе, лагао. Упознаћемо њемачки затвор сличан онима из времена СС-а и Трећег Рајха, систем који потплаћује лажне свједоке држављанством а оне који то одбију протјеривањем из Њемачке, братску издају и српску злобу, сазнаћемо пуно тога што не бисмо хтјели ни видјети ни знати. Ипак је боље знати него не знати, да неке ствари не бисмо поновили, или, ако ништа, да их не учимо на својој кожи. Зато погледајте страшну људску и хашку причу која ће ускоро постати књига, исповјест првог и тада најпознатијег хашког оптуженика и осуђеника, Душка Тадића.
Људовање
23:40 | петак, 20. Јули
Људовање: Петком са Веселином Гаталом
Душко Тадић је у Хагу постао „заморац“, примјер на основу којег су осуђивани (не суђени) српски оптуженици за ратне злочине. Ни крив ни дужан осуђен на 20, а одробијао је 15 година. У међувремену је доказао да је Драган Опачић, у Сарајеву мучени и инструисани српски војник, кључни свједок оптужбе, лагао. Упознаћемо њемачки затвор сличан онима из времена СС и Трећег рајха, систем који потплаћује лажне свједоке држављанством, а оне који то одбију протјеривањем из Њемачке, братску издају и српску злобу, сазнаћемо много тога што не бисмо хтјели ни видјети ни знати. Ипак је боље знати него не знати, да неке ствари не бисмо поновили, или, ако ништа, да их не учимо на својој кожи. Зато погледајте страшну људску и хашку причу која ће ускоро постати књига, исповијест првог и тада најпознатијег хашког оптуженика и осуђеника, Душка Тадића.
Мени је важно
10:20 | недјеља, 22. Јули
Мени је важно: Поезија
Ријечи и музика стварају посебну магију - магију која дира најтананија мјеста у души. Отворите срце за нова искуства и поклоните себи магију тренуткау емисији Мени је важно.