latinica  ћирилица
18/07/2018 |  21:03 ⇒ 23:24 | Аутор: СРНА

Тодоровић: Грађани препознали да се социјалисти боре за њихове интересе

Предсједник Регионалног одбора Социјалистичке партије Добој Срђан Тодоровић очекује да ће ова партија обезбиједити најмање једног посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице пет, јер су грађани препознали да се социјалисти боре за њихове интересе.
СП Петрово - Фото: РТРС
СП ПетровоФото: РТРС

"У сталној комуникацији са грађанима регије, као и члановима и активистима СП-а на терену упознати смо о проблемима и интересима, и као политички представници изабрани у различитим органима власти представљамо стварне потребе грађана", изјавио је Срни Тодоровић, који је и носилац листе СП-а за Народну скупштину Српске из Изборне јединице пет.

Он каже да су грађани препознали њихово залагање, што се види порастом броја чланова ове партије, али и подршке коју социјалисти остварују на подручју Добоја и регије.

Тодоровић очекује да ће социјалисти остварити добре резултате и у Изборној јединици два за Парламентарну скупштину БиХ.

Тодоровић, који је вечерас, поводом 25 година постојања СП, присуствовао отварању канцеларија Општинског одбора СП-а у Петрову, поред зграде општине, рекао је да је рад добојског регионалног одбора организационо подигнут на виши ниво и да потпуно спремно дочекују опште изборе у октобру.

"У Петрову смо у току протекле године формирали нови општински одбор партије, који уз старе осниваче партије данас воде млађи људи", нагласио је Тодоровић, изразивши задовољство због великог интересовања грађана који су препознали рад социјалиста.