latinica  ћирилица
18/05/2018 |  15:13 ⇒ 20:28 | Аутор: РТРС

Додик - Млађеновић: Настављају се улагања у општину Братунац

Недељко Млађеновић, начелник општине Братунац, који је прије неколико дана напустио СДС, од данас је нови члан СНСД- а. Ово је потврђено на састанку Млађеновића са предсједником Републике Српске и СНСД-а Милорадом Додиком.

Дугогодишњи СДС-ов начелник општине Братунац, од данас је члан Савеза независних социјал демократа. Ову одлуку Млађеновић је саопштио након састанка са предсједником СНСД-а Милорадом Додиком, јер му је доста, како је рекао "шупље приче", лажних обећања и чињенице да са државног нивоа, гдје је СДС у власти, у протекле четири године није реализован готово ни један пројекат.

"Ја сам прешао, ми ћемо направити патриотски блок. Доста нам је шупље приче", категоричан је Млађеновић.

"Драго ми је што је начелник примјетио улагања владе и драго ми је што је прешао у СНСД. Већ постоје пројекти које ћемо реализовати", истакао је Додик.

Млађеновић је начелник општине Братунац од 2001. У јавности је познат по томе што никада није изгубио изборе.  Сарадња са Владом Републике Српске и другим институцијама у наредном периоду, како је истакнуто, резултираће реализацијом неколико инвестиција укупне вриједности око 60 милиона марака.

"Могу да изразим задовољство реализованим пројектима", изјавио је Додик.

Поред ових пројеката, Влада Републике Српске на подручју општине Братунац реализовала је и пројекте као што су изградња Дома здравља, новог водовода, а уз помоћ Србије и нови мост. О привредним темама, начелник Млађеновић и предсједник Додик разговара ли су и са привредницима Средњег Подриња.