latinica  ћирилица
15/10/2017 |  15:55 | Аутор: РТРС

Мурињо шокирао навијаче Јунајтеда, најавио да ће отићи

Жозе Мурињо увијек је у потрази за новим професионалним изазовима и искуствима и једног дана ће напустити Манчестер Јунајтед, да би радио на другом мјесту, изјавио је данас Португалац за француску телевизију.

Бивши тренер Порта, Челсија, Интера и мадридског Реала одбио је да директно одговори на питање да ли ће ускоро отићи у Катар, међутим, наговијестио је ПСЖ, преноси АФП.

- Оно што могу да вам кажем је да сам тренер са амбицијама и жељама да урадим нове ствари - рекао је Португалац на мало успореном, али течном француском језику.

Додао је да је сигуран да неће каријеру завршити у Манчестеру.

- Прије неки дан мој син је отишао у Париз да гледа утакмицу, а не Манчестер. Зашто Париз? Зато што Париз сада има нешто посебно. Постоји магија о мјесту, младости и квалитету, фантастично је - навео је Мурињо.

ПСЖ је љетос довео Нејмара и ново француско чудо Килјиана Мбапеа. Мурињо који је некада радио у Барселони са тренером Бобијем Робсоном, са Јунајтедом има уговор до јуна 2019. године, али је у септембру рекао да ће вјероватно отићи прије истека, него продужити уговор.

Извор: Агенције