latinica  ћирилица
21/07/2017 |  09:04 ⇒ 20:57 | Аутор: РТРС

Доналд: Волим Звезду, ближи сам останку

Мичел Доналд постигао је синоћ један од одлучујућих голова у мечу с Иртишом, који је Црвена звезда добила са 2:0 у другом колу квалификација за ЛЕ.

Везни играч је у 10. минуту из слободног ударца постигао веома важан гол предности, а послије утакмице новинаре је занимало какав је његов статус у клубу.

- Ја сам овдје и фокусиран сам на Звезду. Не знам шта будућност доноси, а у овом тренутку не видим себе како идем из клуба. Такође, увијек постоји могућност остати или отићи. Срећан сам овдје и играч сам Црвене звезде - рекао је Доналд.

- Ближи сам да останем у клубу, волим све у вези са Звездом, срећан сам овдје - казао је Мичел.

Када је ријеч о слободним ударцима, Доналду је ово први такав гол.

- Ово је нова сезона, има доста нових играча. Желио сам да шутнем тај слободњак, вјежбао сам на тренинзима и исплатило се. Играли смо са доста енергије, што је логично јер смо играли пред оваквим навијачима. Свакако смо боље нападали и то је била ствар која била боља него у првом мечу - рекао је Доналд.

Противик Црвене звезде у трећем колу квалификација за Лигу Европе је прашка Спарта, а везни играч каже да добро познаје екипу.

- Имају много искусних играча који су изузетно добри. Али знате, не требамо много да будемо фокусирани на њих, већ да вјерујемо у нас и да се спремимо што боље - казао је стријелац првог гола против Иртиша.

Извор: Б92