latinica  ћирилица
30/04/2017 |  18:59 | Аутор: РТРС

Ђукић поново на челу Уједињене Српске у Котор Варошу

Славко Ђукић изабран је данас поново за предсједника Општинског одбора Уједињене Српске у Котор Варошу.
Уједињена Српска - Фото: илустрација
Уједињена СрпскаФото: илустрација

Делегати су на Изборној скупштини странке изабрали и нови Општински одбор Уједињене Српске, док је за предсједника локалног Актива жена именована Јелена Петрушић, а за предсједника Актива младих Немања Ђекановић.

Изабрани су и делегати који ће представљати Општински одбор Котор Варош на Скупштини Уједињене Српске 14. маја у Бањалуци.

Ђукић је послије избора у обраћању делегатима и гостима истакао да ће Уједињена Српска наставити да јача и води одговорну националну и економску политику која ће штити интересе свих грађана и Републике Српске.

"Ово је доказ да настављамо да јачамо и наша побједа на будућим изборима мора бити велика, а не надоградња изборног резултата и поданички однос зарад личних интереса, као што чине странке које су тренутно у власти у Котор Варошу", истакао је он.

Ђукић је рекао да је Уједињена Српска породица која ће се ширити и у њој има мјеста за све искрене и часне људе. "Формирали смо Уједињену Српску како би она била кишобран свим грађанима Котор Вароша. Ујединићемо народ и бићемо предводници националног и економског јачања", навео је Ђукић.

Замјеник предсједника Уједињене Српске Славко Дуњић рекао је да у више од 30 локалних заједница та странка има формиране одборе, а да је план да до краја септембра покрију све градове и општине.

Изборној скупштини присуствовали су предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић и потпредсједник странке Душан Стојичић.