latinica  ћирилица
02/05/2024 |  18:21 | Аутор: РТРС

Селак упутио честитку премијеру Србије Милошу Вучевићу

Предсједник Социјалистичке партије Српске Горан Селак упутио је честитку новоизабраном предсједнику Владе Републике Србије Милошу Вучевићу, којем је пожелио плодоносан рад у интересу свих Срба.
Милош Вучевић и Горан Селак - Фото: Уступљена фотографија
Милош Вучевић и Горан СелакФото: Уступљена фотографија

- Република Српска је са радошћу дочекала вијест да је изабрана нова Влада Републике Србије на чијем је челу велики родољуб Милош Вучевић. Социјалистичка партија Српске пружа безрезервну подршку новом премијеру Србије и његовом кабинету у којем ће функцију потпредсједника обављати наш саборац Александар Вулин - стоји у честитки лидера СПС-а.

Премијер Вучевић је током излагања експозеа и програма рада нове Владе Србије рекао да никада више Дрина неће бити ријека на којој се успоставља ембарго Срба против Срба, те да ће нова Влада Републику Српску помагати, штитити и вољети као нико други и као никога другог.

- Пред српским народом су велики изазови које ћемо успјешно превазићи заједништвом Српске и Србије и нашег народа гдје год да живи. Са увјерењем да су и Србија и српски народ данас добили много, предсједнику Владе Милошу Вучевићу, потпредсједнику Александру Вулину и свим изабраним министрима упућујем искрене честитке у име чланова и функционера СПС-а и у своје лично име - поручио је Селак.