latinica  ћирилица
02/05/2024 |  18:14 ⇒ 18:57 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Вучевић ће наставити да спроводи одговорну националну политику

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић упутила је честитку Милошу Вучевићу поводом избора за предсједника Владе Србије сигурна да ће наставити да спроводи суверену, мудру и одговорну националну политику.
Жељка Цвијановић - Фото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja
Жељка ЦвијановићФото: predsjednikrs.rs/Borislav Zdrinja

- Поводом Вашег избора за предсједника Владе Србије, упућујем Вам срдачне честитке и изражавам увјерење да ћете ову важну функцију, као и све претходне, обављати успјешно, одговорно и посвећено, у најбољем интересу државе Србије, а на добробит свих њених грађана - навела је Цвијановић.

Она је још једном поновила чврсто опредјељење за даље обогаћивање свестране сарадње на основама јединства, нераскидивог пријатељства и партнерства, како у домену привреде, тако и у свим другим областима од заједничког интереса.

- Слиједећи пут снажног развоја и прогреса коју је трасирао Александар Вучић, сигурна сам да ће новоизабрана Влада Србије са Вама на челу, наставити да спроводи суверену, мудру и одговорну националну политику, политику мира, стабилности, економског напретка и регионалне сарадње - истакла је Цвијановићева у честитки.

Изразивши велику захвалност Србији и њеном руководству на искреној подршци и разумијевању у свим важним питањима и реализацији бројних пројеката од значаја, Цвијановићева је Вучевићу пожељела успјех у даљем раду, као и јаку, стабилну и напредну Србију.