latinica  ћирилица
30/04/2024 |  23:43 ⇒ 23:43 | Аутор: РТРС

Кошарац: Поносни смо на Цвијановићеву; Тако се брани интерес Српске

Поносни смо на српског члана Предсједништва БиХ Жељку Цвијановић! Тако се брани интерес Српске и на унутрашњем и на међународном плану, рекао је Сташа Кошарац замјеник предсједавајуће Савјета министара Сташа Кошарац, након њеног обраћања у Савјету безбједности Уједињених нација.
Сташа Кошарац - Фото: Уступљена фотографија
Сташа КошарацФото: Уступљена фотографија

- Српском члану Предсједништва БиХ искрено честитам на вечерашњем говору пред Савјетом безбједности УН! Прави примјер патриотизма, те одговорне и храбре политике која користи силину аргумената, а не аргумент силе. Истинито, чињенично и хируршки прецизно детектовала је све проблеме у БиХ, с фокусом на оне који су суштински реметилачки фактори и пријетња опстанку ове земље - написао је Кошарац на Инстаграм профилу.

      View this post on Instagram

A post shared by Staša Košarac (@stasa.kosarac)

Истакао је да је Цвијановић јасно представила позицију и политике Српске и предсједника Српске Милорада Додика, а то су политике мира, стабилности, међусобног уважавања, те стриктног поштовања Устава, Дејтонског споразума и међународног права.

- Драга Жељка Цвијановић, још једном искрене честитке! Српска је поносна на свог члана Предсједништва БиХ - поручио је Кошарац.