latinica  ћирилица
29/04/2024 |  18:06 ⇒ 19:45 | Аутор: РТРС

Којић: Мехмедовић нема легитимитет да коментарише било кога (ВИДЕО)

Лидер странке "Напријед" Шемсудин Мехмедовић, нема никакав легитимитет да коментарише било кога, а посебно не предсједника Републике Српске, рекао је посланик СНСД-а у Представничком дому Парламентарне скупштине БиХ Милорад Којић, коментаришући увреде Мехмедовића на рачун Милорада Додика.
Милорад Којић - Фото: РТРС
Милорад КојићФото: РТРС

Мехмедовић је изјавио да је Додик гостујући на ФЕЈС телевизији изнио бесрамне лажи и увреде, и да је политика коју води Додик злочиначка, а реторика "геноцидна".

- Мехмедовић је неко коме су донесене прве српске главе од стране муџахедина још 92. године у Тешњу и сигурно неко ко ема легитимитет уопште да иступа у јавности у било ком смислу. Једино за шта има легитимитет јесте да буде у овој правосудној институцији, односно да је прошао ову правосудну институцију, да је осуђен за бројне злочине који су почињени у његовој зони одговорнисти и да данас буде на одслуживању казне. Нажалост, управо овај суд не радећи свој посао на адекватан и правилан начин је дозволио да он данас може да у јавности коментарише све онако како он хоће и како жели а на то заиста не би имао право - рекао је Којић.