latinica  ћирилица
27/04/2024 |  12:07 ⇒ 12:31 | Аутор: РТРС

Леонардо Дикаприо ће глумити Френка Синатру у Скорсезеовом биографском филму?

Холивудски глумац Леонардо Дикаприо у преговорима је са Мартином Скорсезеом да игра улогу легендарног пјевача Френка Синатре у новом биографском филму. Ако се филм буде снимао, Леонардо би глумио заједно са Џенифер Лоренс, која би глумила Синатрину другу жену Аву Гарднер.
Дикаприо и Скорсезе (Фото: EPA/PAUL BUCK) -
Дикаприо и Скорсезе (Фото: EPA/PAUL BUCK)

Ова вест долази након што је Варајети разговарао са изворима блиским легендарном редитељу, који изгледа не планира да успори посао у 81. години.

Према писању публикације, Мартин планира да сними два филма истовремено, а други ће бити о пјесми "My Way", али још није добио зелено свјетло Синатрине кћерке Тине, која је власница очевих ауторских права.

- Мартин има жељу да направи искрен и истинит филм и да прикаже Френка као насилног, жестоког алкохоличара, док с друге стране, Тина хоће да се види мекша страна њеног оца и да фокус филма буде музика - рекао је неименовани извор за Гардијан.

Извори откривају да су велики студији и компаније за стриминг већ заинтересовани за овај филм.

Тренутно није објављено никакво званично саопштење, а ни Леонардо ни Џенифер нису коментарисали вијест.

Леонардо је глумио у бројним филмовима у режији Мартина Скорсезеа, укључујући Банде Њујорка, Авијатичар, Одлазак, Острво Шатер и  Вук са Вол Стрита.