latinica  ћирилица
29/03/2024 |  20:14 ⇒ 21:28 | Аутор: РТРС

Манифестација "Избор најуспјешнијих у привреди Српске" (ФОТО)

у Бањалуци је у току манифестација "Избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске" за 2023. годину, с циљем афирмације и промоције успјешних привредних друштава и привредника.
Избор најуспјешнијих у привреди - Фото: РТРС
Избор најуспјешнијих у привредиФото: РТРС

Предсједник Привредне коморе Републике Српске Перо Ћорић изјавио је да је упркос свим тешкоћама и изазовима много домаћих привредних друштава прошле године постигло одличне резултате, што је охрабрујући податак.

- Доказали смо се и као поуздан партнер у креирању повољних услова пословања првенственом према Влади Републике Српске, јер сматрамо да је само међусобно разумијевање темељ на којем можемо градити будућа системска рјешења у функцији даљег развоја привреде - рекао је Ћорић.

 

Манифестацију организује Привредна комора Републике Српске.

Пренос манифестације "Избор најуспјешнијих у привреди Републике Српске", можете да гледате на нашем програму и порталу.

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић рекао је да је проглашења најбољих привредника на неки начин увијек престиж и привилегија, као и да све то много значи када је ријеч о такмичарском духу међу њима.

- Све то је инспирација и осталим привредницима да се убудуће потруде у свом раду - рекао је Вишковић прије почетка манифестације.

Скупу присуствују Вишковић, министри у Влади, предсједник Привредне коморе Српске Перо Ћорић и бројне званице из јавног, друштвеног, привредног и политичког живота.