latinica  ћирилица
29/03/2024 |  15:36 | Аутор: РТРС

У недјељу обустава саобраћаја у Бањалуци због показне вјежбе МУП-а Српске

У недјељу 31.3. 2024. године биће обустављен саобраћај у временском периоду од 10 до 14 часова у улици Краља Петра I Карађорђевића, на дијелу раскрснице са Тргом српских владара до раскрснице са улицом Булевар цара Душана због одржавања техничко – тактичког збора и показне вјежбе јединица МУП-а Српске на Тргу Крајине у Бањалуци.
МУП Републике Српске - Фото: РТРС
МУП Републике СрпскеФото: РТРС

Из МУП-а Српске наводе да ће за вријеме трајања обуставе саобраћаја линије јавног превоза путника које саобраћају улицом Краља Петра I Карађорђевића, дио од Алеје Светог Саве до улице Булевар цара Душана, бити преусмјерене из смјера улице Краља Петра I Карађорђевића, десно улицама Вука Караџића, Ранка Шипке, лијево на транзит до кружног тока, улицом Булевар цара Душана и даље регистрованом трасом, а у супротном смјеру аутобуси ће саобраћати регистрованом трасом, односно улицама Книнска, Видовданска и даље постојећом трасом.

У циљу безбједности свих учесника у саобраћају Полицијска управа Бањалука апелује на возаче да у наведеном временском периоду користе алтернативне правце како не би дошло до саобраћајних гужви, дужих задржавања или застоја у саобраћају.