latinica  ћирилица
20/09/2018 |  08:12 ⇒ 08:24 | Аутор: РТРС

Максимовић: Око здравствених установа парцеле обрасле амрозијом (ФОТО)

Носилац посланичке листе Покрета Успјешна Српска из Изборне јединице шест Златко Максимовић указао је да се на свега двадесетак метара од здравствених установа у Бијељини налази парцела обрасла амброзијом и позвао власт да овакво стање почне да рјешава и коначно ријеши.
Златко Максимовић - Фото: РТРС
Златко МаксимовићФото: РТРС

"Да се овакве ствари могу средити најбоље знамо моји сарадници и ја. Када сам био директор Дома здравља Бијељина знамо како је та установа изгледала. Стручњаци и домаћини могу средити стање у држави", поручио је Максимовић.

Амброзија у Бијељини

Кандидат Покрета Успјешна Српска за посланика у Народној скупштини из Изборне јединице шест Александар Стевановић указао је на проблеме које изазива амброзија, наводећи да, осим аерозагађења у граду, они са алергијама имају додатан проблем због неодговорности надлежних.

Стевановић каже да врло мало треба да град учини љепшим, те да само тако може успјети Српска.

"На свега двадесетак метара од здравствених установа у Бијељини налази се парцела обрасла амброзијом и о томе нико не води рачуна. Сви ћуте. То је доказ стања у нашој држави", рекао је лидер Покрета Успјешна Српска и носилац листе за ИЈ 6  Златко Максимовић на конференцији за медије.

Он је позвао власти да ријеше такво стање.

"Да се овакве ствари могу средити моји сарадници и ја најбоље знамо. Када сам био директор Дома здравља Бијељина знамо како је Дом здравља изгледао. Стручњаци и домаћини могу средити стање у држави", поручио је Максимовић.