latinica  ћирилица
14/07/2018 |  18:17 ⇒ 19:04 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Јака Српска - политички циљ СНСД-а

Потпредсједница Савеза независних социјалдемократа Жељка Цвијановић рекла је да је политички циљ ове странке јака Република Српска и да у Билећи очекују апсолутну подршку.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

Цвијановићева је истакла у Билећи да ће кандидати СНСД-а добити повјерење грађана за двије појединачне функције, за Народну скупштину Републике Српске и Парламентарну скупштину БиХ.

"Билећа је општина којој Влада помаже у реализацији многобројних пројеката и имамо одличну сарадњу са локалном власти што је кључ за развој једне локалне заједнице", рекла је Цвијановићева, која је и предсједник Владе Републике Српске.

Она је напоменула да тамо гдје локална власт не жели да сарађује са републичком влашћу настају и одређени проблеми.

Цвијановићева је послије састанака са Активом жена билећког СНСД-а истакла да је разговарано о задацима и приоритетима који треба да се покрену у наредним мјесецима.

Предсједник Општинског одбора СНСД-а Билећа Радован Вуковић захвалио је Цвијановићевој за помоћ коју упућује општини Билећа, те изразио наду да ће се то и наставити.

Члан СНСД-а и начелник општине Билећа Миљан Алексић захвалио је Влади Републике Српске за помоћ овој локалној заједници која је постала велико градилиште.

"Влада Републике Српске нам је помогла са више од милион КМ и са средствима из буџета радимо путеве према пет села у општини Билећа, а свако село, осим Меке Груде и Корита, добиће воду", рекао је Алексић и додао да је у току реализација и других инфраструктурних пројеката у општини.