latinica  ћирилица
15/06/2018 |  19:17 ⇒ 20:34 | Аутор: РТРС

Одржана промоција књиге "Побједа Српске" (ФОТО)

У Леоберсдорфу код Беча сутра ће бити одржан "Мулти-култи фест" - који ће окупити културно-умјетничка друштва дијаспоре и других нација. Овој традиционалној манифестацији присуствоваће предсједник Милорад Додик и предсједница Владе Жељка Цвијановић. А у Бечу је вечерас одржана промоција књиге "Побједа Српске", уредника и рецезента Милана Љепојевића.

На око 400 страница приређени су говори предсједника Милорада Додика са око стотину предизборних скупова одржаних широм Српске. Књига је документ једне побједе, али не само то – она је својеврсни путоказ за будућност, рекао је уредник и рецензент Милан Љепојевић.

Промовисана књига ,,Побједа Српске" (Фото: РТРС)

"Књига има два наслова, афирмација вриједности Српске, дејтонске БиХ и Српске. Ова књига, кад се прочита даје јасну проуку да су се грађани Спрске заложили за и да је патриотски блок који предводи Додик потврда опстанка и будућности Српске", рекао је уредник и рецензент књиге "Побједа Српске" Милан Љепојевић.

Промовисана књига ,,Побједа Српске"  (Фото: РТРС)

Приказује велику говорничку енергију предсједника, државничко понашање према Српској и народу, поручено је са промоције. Тема свих Додикових говора је – Српска на првом мјесту, поручио је изасланик предсједника Републике.

"Срж свих говора је да се очува Република Српска. И ова кампања биће сад још жешћа у одбрани Републике Српске. И видите да сви покушавају да је минимизирају и да занемаре опасности које стоје пред њом", нагласио је изасланик предсједника Републике Српске Миладин Драгичевић.

Истакнута је важност што је књига "Побједа Српске" промовисана у Бечу, гдје живи више од 300 хиљада Срба.