latinica  ћирилица
22/04/2018 |  15:28 ⇒ 15:39 | Аутор: СРНА

Максимовић: Подршка новим и младим кадровима

Предсједник Покрета "Успјешна Српска" Златко Максимовић рекао је данас да се овај покрет залаже да, након избора, на руководећа мјеста дођу нови и млади људи, јер вјерује да они могу да донесу бољитак Републици Српској.
Максимовић - прес - Фото: СРНА
Максимовић - пресФото: СРНА

Максимовић је рекао новинарима у Источном Сарајеву, након сједнице Предсједништва странке, да је Покрет "Успјешна Српска" тренутно присутан у седам од девет изборних јединици у Републици Српској.

Он каже да ће Покрет наредне семице, оснивањем Општинског одбора у Броду, бити активан и у осмој изборној јединици, тако да их неће бити само у приједорској регији.

Максимовић је навео да тим Покрета пише економски програм за опоравак Републике Српске, у који ће бити уврштени и приједлози које добијају од грађана.

Он истиче да овај покрет неће журити са одлукама о предизборним коалицијама.

"Видимо да имамо подршку народа и у овом случају излазимо самостално на изборе. Избори ће бити расписани почетком маја и испоштоваћемо законске рокове када се донесе евентуално неке друге одлуке", навео је Максимовић.

Он каже да је на данашњој сједници Предсједништва било је ријечи и о безбједносној ситуацији, те нагласио да Покрет "Успјешна Српска" не бјежи ни од једне теме и да подржава настојање грађана да се "дође до расвјетљавања сваке ситуације"