latinica  ћирилица
15/01/2018 |  16:57 | Аутор: РТРС

СНСД: Српска ће бити сачувана без обзира на неаргументоване оптужбе

Из СНСД-а данас су поручили јавности, СДС-у и креаторима памфлета о наводним паравојним формацијама да ће Република Српска бити сачувана, без обзира на неаргументоване оптужбе.
СНСД -
СНСД

Из СНСД-а су саопштили да "добро знају одакле вјетар дува" и да ће Српска бити сачувана, без обзира на бесмислице и глупости које су се чуле у протекла два дана.

"СДС се огласио данас да би по ко зна који пут дао пуни допринос непријатељима Српске, страним агентурама и структурама Бакира Изетбеговића, који су креирали памфлет о паравојним формацијама с циљем да умање значај 9. јануара - Дана Републике и нанесу штету Републици", наводи се у саопштењу СНСД-а.

Из СНСД сматрају да је СДС, суочен са чињеницама да је народ са поносом прославио Дан Републике и свјесан да нема шансе на наредним изборима, "добровољно преузео улогу мегафона Бакира Изетбеговића и страних агентура у нади да ће тако заједнички дискредитовати власт у Српској што би им помогло да дођу на власт, блатећи при томе и сопствену државу - Републику Српску".

СНСД сматра да СДС, "подгријавајући измишљену причу о паравојним формацијама, оптужује и дискредитује не само Српску, већ и Србију и Русију, како су то већ осмислиле западне агентуре и бошњачко обавјештајно подземље у Сарајеву".

"На таквој врсти нетрпељивости према актуелној власти Српске, СДС-у би, нема сумње, позавидјели и највећи непријатељи Републике", оцијенили су из СНСД-а.

Извор: СРНА