latinica  ћирилица
22/08/2017 |  07:45 ⇒ 22:40 | Аутор: РТРС

ЛШ: Ријека-Олимпијакос

Данас ће бити познато још пет учесника нове сезоне Лиге шампиона.
Плеј  оф  Лиге  шампиона: Ријека-Олимпијакос (Илустрација: РТРС) -
Плеј оф Лиге шампиона: Ријека-Олимпијакос (Илустрација: РТРС)

На програму Телевизије Републике Српске од 20.40 можете гледати реванш меч плеј офа између Ријеке и Олимпијакоса.

Осим овог меча, састају се и Астана-Селтик, Марибор-Хапоел Бер Шева, Ница-Наполи и Севиља-Истанбул.

Најповољнији резултат пред реванш плеј офа има шкотски Селтик који од 17 часова гостује код Астане са 5:0. У најзанимљивијем сусрету Ријека ће покушати да надокнади предност Олимпијакоса од 2:1.

Ријека је веома добро одиграла први меч у Атини, дуго је имала резултатску предност, али Олимпијакос је успио да преокрене на 2:1. У хрватском шампиону су свјесни да је пред клубом једна од најважнијих утакмица у историји, а надају се најбољем сценарију на стадиону Рујевица.

Протеклог викенда је почео шампионат Грчке, а Олимпијакос је у одбрану титуле кренуо са 4:1 против Ларисе. Тренер Бесник Хаси Ријеку види као много квлаитетнијег противника и позива на опрез.

- У првој утакмици смо имали доста проблема са њима, прије свега зато што они имају квалитет. Морамо бити срећни са резултатом прве утакмице због свега што се догађало. Сада морамо бити концентрисани, не правити грешке и покушати да обавимо посао до краја. Знам да неће бити лако - рекао је Хас.

У истој позицији као и Ријека је и словеначки шампион Марибор. Потребно је на стадиону "Људски врт" надокнадити 2:1 против израелског Хапоела.

Севиља је на добром путу да и ове сезоне игра групну фазу Лиге шампиона, јер код куће игра против истанбулског Башакшехира с предношћу од 2:1 из првог меча.

У тим Нице враћају се Балотели и Снајдер, али француској екипи ће и поред тога бити тешко да надокнади 2:0 против Наполија.