latinica  ћирилица
23/03/2017 |  20:25 ⇒ 21:37 | Аутор: РТРС

Радоњић: Што боље се припремити за Барселону

Дејан Радоњић рекао је да ће црвено-бијели покушати да се што боље припреме против Барселоне у Евролиги и поред исцрпљујућег меча против Олимпијакоса.

"Послије исцрпљујућег меча са Олимпијакосом, слиједи нам нови тежак дуел са Барселоном. Имамо мало времена да се спремимо на најбољи могући начин и поред чињенице да ћемо један велики дио тог времена провести у путу ка Барселони", рекао је Радоњић.

"Барселона има велики квалитет, одличне играче, али чињеница је и да су имали пуно проблема са повредама. Покушаћемо да се што боље припремимо и одиграмо добар меч у Барселони", додао је тренер Звезде.

Кошаркаши Црвене звезде изгубили су у сриједу од Олимпијакоса послије продужетка, а већ данас су отпутовали за Барселону гдје их у петак очекује меч 28. кола Евролиге са домаћим тимом.

"Физички умор је ту, а већ слиједи ново искушење у Барселони. Имају добар тим, доста квалитетних играча. Нису задовољни резултатима, имају доста повријеђених и то им је ове сезоне створило велики проблем. Ти момци су такмичари и сигурно ће тражити позитивне ствари. Ми морамо да се потрудимо да максимално наметнемо свој начин игре", рекао је кошаркаш Звезде Немања Дангубић.

Извор: Б92