latinica  ћирилица
23/03/2017 |  13:28 ⇒ 22:16 | Аутор: РТРС

Први уговор о донацији за изградњу дјечијих игралишта у Бањалуци (ВИДЕО)

Град Бањалука покренуо је иницијативу за изградњу дјечијих игралишта на подручју града у сарадњи са друштвено одговорним компанијама.
Потписивање уговора - Фото: РТРС
Потписивање уговораФото: РТРС

Од око 60 утврђених локација, компанијама је уз потпуно ријешену документацију понуђено двадесет. Бројне компаније одазвале су се позиву градских власти. Данaс је потписан и први уговор за изградњу дјечијег игралишта са компанијом "Млијекопродукт".

Градоначелник Радојичић је у фебруару позвао све друштвено одговорне компаније да се одазову његовом позиву да граду донирају дјечија игралишта како би се задовољиле тежње мјештана бројних мјесних заједница, које желе што више простора за игру и рекреацију.

- Ово је први уговор те врсте и веома сам захвалан компанији „Млијекопродукт“ која је ушла у овај пројекат. Дуго година подржавају и друге пројекте у вези с дјецом и очекујемо да игралише које ће градити буде готово у  седмици пред Дан града – казао је Радојичић, који је и овом приликом позвао и друге компаније да се укључе у ову велику акцију.

Шеф Маркетинг тима компаније „Млијекопродукт“, Владимир Сандић је рекао да је политика пословања те команије добрим дијелом и усмјерена ка млађој популацији.

- У нашим бројним кампањама промовишемо важност дјеце, здраве и стабилне породице која је и кључ срећног одрастања дјеце. Игралиште „Моја кравица“ биће изграђено по најсавременијим стандардима, посебно када је ријеч о безбједности дјеце која га буду користила - нагласио је Сандић. Он је упутио захвалност Граду за досадашњу добру сарадњу и уступање локације.