latinica  ћирилица

Београдски синдикат

Више од 200 обожавалаца пријавило се на “Кафу са Београдским синдикатом” у жељи да упознају своје омиљене извођаче, поставе им питања, сликају се са њима, и остваре своју жељу

 

Радио-телевизија Републике Српске

наставља акцију “Кафа са познатим личностима”.


Овог пута гост РТРС-а били су чланови групе Београдски синдикат, који имају концерт у Спортској дворани Борик, 10. новембра, од 21 час.

Након великог интересовања гледалаца РТРС-а поводом досадашњих гостовања акције “Кафа са познатим личностима”, којој је досад присуствовао велики број обожавалаца, који су се дружили и фотографисали са популарним личностима, РТРС је за своје гледаоце организовао дружење и са “Београдским синдикатом”.

Више од 200 обожавалаца пријавило се на “Кафу са Београдским синдикатом” у жељи да упознају своје омиљене извођаче, поставе им питања, сликају се са њима, и остваре своју жељу.

Најбржих 70 пријављених најватренијих обожаватеља добило је прилику да се упозна са овим београдским хип хоп бендом.

Дружење је организовано 9.новембра у РТВ Дому, гдје су фанови с нестрпљењем чекали ове невјероватно занимљиве момке.

Чланови бенда прво су се дружили са својом вијерном публиком. Било је ту мама, тата као и тинејџера и дјеце, а сви су имали понеко питање за чланове бенда и жељу да се са њима упознају, усликају и добију аутограм. Било је ту и оних који “живе пјесме Београдског синдиката”, оних који одрастају уз њих, оних који су за своје другове и другарице “освојили” дружење са БС-ом, оних који су својим вољенима “поклонили” дружење на РТРС-у, до оних који су прослављли свој рођендан уз чланове БС-а. Након дружења момци су били гости Телевизије РС гдје је урађен и интервју који ћете моћи видјети у емисијама Телевизије РС: Попрокаут, 7у1 и рубрици Без коментара.

Свима који су присуствовали, а и онима који нису били у могућности, “Београдски синдикат” обећао је незабораван концерт и дружење 10. новембра у дворани "Борик".