latinica  ћирилица

Одржана “Кафа са Жељком Самарџићем “

Жељко Самарџић, који је синоћ учествовао на хуманитарном концерту за изградњу Родитељске куће дјеци обољелој од малигних болести, потврдио је још једном статус великог хуманисте и музичке легенде, дајући се несебично на располагање фановима, који су били најбржи и први се пријавили на ''Кафу са Жељком Самарџићем'', у организацији Радио Телевизије Републике Српске.

Жељко Самарџић данас је у РТВ Дому РТРС-а, пред седамдесетак фанова показао све оно што га чини изузетним: глас, стас, шарм, као и довољно стрпљења да одговори на свако постављено питање, фотографише се и дијели аутограме присутнима.

Жељко је отпјевао и рефрен новог сингла, на опште задовољство својих поштовалаца, а откривши им и гдје гостује поводом предстојећих празника. На питање једног од фанова да ли има неостварених жеља, рекао је да му је неостварена жеља наступ на фестивалу у Сан Рему, откривајући и да ускоро снима сингл са једним италијанским пјевачем , као и да постоји могућност да наступи у Сан Рему. Држимо му палчеве да успије у томе и оствари своју жељу!

Погледајте фото-галерију "Кафа са Жељком Самарџићем"