latinica  ћирилица

Одржана Кафа са Мирославом Илићем

Мирослав Илић у најави највећег концерта у последњих неколико година у Бањалуци, потврдио је још једном статус музичке легенде, несебично дајући себе на располагање фановима, који су били најбржи и први се пријавили на ''Кафу са Мирославом Илићем'' у организацији Радио Телевизије Републике Српске.

Још једном потврђујући статус симбола и узора међу пјевачима, Мирослав Илић је данас у РТВ Дому РТРС, пред око седамдесет фанова показао све оно што га чини изузетним, глас, стас, шарм и довољно стрпљења да одговори на свако постављено питање, фотографише се и дијели аутограме присутнима.

Мирослав је открио и рефрен новог сингла, који најављује предстојећи, још неименовани албум и тако, пред вјерним фановима, додатно распламсао атмосферу пред вечерашњи концерт у граду на Врбасу.

Велики солистички концерт Мирослава Илића уз пратњу оркестра Мише Мијатовића, вечерас ће се одржати у воденом парку Аквана у Бањалуци, а цијена улазнице је пет марака. Приход од улазница ће бити усмјерен у хуманитарне сврхе, односно, угроженима од овогодишњих поплава.

Погледајте фото-галерију "Кафа са Мирославом Илићем"