latinica  ћирилица

Одржана Кафа са Ван Гог-ом!

Ђуле и екипа су одржали незабораван мини концерт у РТВ Дому РТРС, представивши актуелно издање 'Неумерен у свему'у најбољем свјетлу!

Гости на кафи са познатим личностима, 14. јуна, били су једни од  најпознатијих регионалних кантаутора и један од највећих активних рокенрол бендова - Ван Гог!

Жељу да се упознају са творцима непролазних хитова попут: Мама, Скачем скачи, Анђеле мој брате и многобројних других пјесама, изразило је преко стотињак вјерних фанова. Била је ово прилика да лично упознају живе легенде музике ових простора, поставе им питања, добију аутограм, сликају се и понесу успомену на једно дивно дружење.

Наравно, бенд Ван Гог не би био то што јесте да није фановима пружио енормну количину љубави, емоција и енергије, које су се преточиле кроз 40-ак минута 'unplugged' свирке, која је овај бенд представила кроз потпуно нову призму перципирања музике уопште. Наиме, у РТВ Дому РТРС, бенд Ван Гог је поставио нове стандарде у промоцији издања, постављајући 'домаћи задатак' свима који желе озбиљно да се баве музиком. Ван Гог је присутне усрећио примерком свог актуелног албума 'Неумерен у свему' и сјајним перформансом подсјетио да су ипак људи оно што је најбитније!

У духу ове атмосфере у бањалучком ресторану Филипе, одржана је конференција за новинаре, којој су присуствовали новинари из готово свих домаћих медијских кућа. Била је ово прилика, да се осим 9. по реду издања групе, представи и књига 'Трагови прошлости' у издању Лагуне, чија продаја почиње 17.јуна.

Радио - телевизија Републике Српске медијски је партнер у промоцији актуелног издања 'Ђулета и екипе', а Вашој пажњи са великим поштовањем препоручујемо ВАН ГОГ - НЕУМЕРЕН У СВЕМУ!