latinica  ћирилица
26/09/2018 |  08:12 ⇒ 08:13 | Аутор: Б92

Теодосић потпуно здрав за другу НБА сезону

Милос Теодосић, кошаркаш Лос Анђелес Клиперса, поптуно здрав улази у своју другу НБА сезону, пренели су амерички медији.

Сви тимови у најјачој лиги на свијету завршили су медијски дан у којем су се добро забављали и одговарали на питања бројних новинара.

Теодосић је прошле сезоне пропустио 37 мечева због повреде стопала, а медијима у САД рекао је да улази доста спремнији у сезону.

"Спремнији сам за ову сезону, него што сам био за прошлу", рекао је Теодосић, који је додао да се потпуно опоравио од повреде стопала.

Како би се што боље спремио и како не би ризикивао повреду Теодосић није учествовао у другој фази квалификација за Мундобаскет.

Очекује се да српски плејмејкер има бољу такмичарску годину од прошле у којој је одиграо 45 мечева и просечно је биљежио 9,5 поена, 4,6 асистенције и 2,8 скокова.

Тео ће имати конкуренцију на позицији један, пошто се Патрик Беверли опоравио од повреде колена, као и због тога што је екипа драфтовала Шеја Гилџеса-Александра који је будућност Клиперса. Нова НБА сезона креће 16. октобра.