latinica  ћирилица
25/09/2018 |  19:45 ⇒ 20:38 | Аутор: БЕТА

А, сада по медаљу!

Репрезентативци Србије у одбојци рекли су да неће бити лако у завршници Свјетског првенства, али да не желе да се зауставе до коначног циља. Србија је жријебом у Торину "упала" у групу са Италијом и Пољском.
Одбојкаши Србије - Фото: Novosti.rs
Одбојкаши СрбијеФото: Novosti.rs

Србија ће прву утакмицу треће фазе Свјетског првенства играти у сриједу од 21.15 против домаћина Италије.

"Италија цијело првенство игра веома добро. Не кажем да ће бити лако, али знамо зашто смо овдје, борили смо се и сада не стајемо, гурамо само напријед. Темпирали смо форму из утакмице у утакмицу, што је веома добро. Надам се да ће исход да буде у нашу корист", рекао је Александар Околић у Торину.

Марко Ивовић је рекао да је Србија на пола пута и да следи тешка борба.

"Ово је био само дио. Пред нама су, надамо се, четири утакмице, и то је циљ свега овога. Искрено се надам да смо сазрели за оно што је испред нас. Имамо квалитет, показали смо га. Неће бити лако, што је сигурно", рекао је Ивовић.

Милан Катић је казао да је медаља циљ.

"Изабрали смо тежи пут и драго ми је због тога. Међу најбољих шест смо, што је велики успјех, али се нећемо зауставити. Циљ је медаља. Много смо радили и надам се најбољем", казао је Катић.

Дан послије дуела са Италијом, Србија ће играти против Пољске своју последњу утакмицу у Групи Ј. Пласман у полуфинале обезбједиће двије првопласиране екипе, док ће их чекати најбоље двије селекције из друге групе у којој се налазе Русија, Бразил и САД.