latinica  ћирилица
23/09/2018 |  13:35 ⇒ 13:36 | Аутор: РТРС

Социјалистичка партија у Бањалуци одржала пет реонских трибина

Градски одбор Социјалистичке партије Бањлука организовао је пет изузетно успјешних трибина, на којима је потврђена велика подршка грађана кандидатима и програмским рјешењим социјалиста.
Горан Селак - Фото: РТРС
Горан СелакФото: РТРС

Према плану Градског изборног штаба, трибине су организоване по реонима, а планирано је укупно 10 предизборних скупова, као и завршна конвенција Социјалистичке партије која ће бити одржана 2. октобра у Спортској дворани “Обилићево“.

Предсједник Градског одбора СП Бањалука и носилац листе за Народну скупштину Републике Српске у изборној јединици 3, Горан Селак, истакао је да народ препознаје политику која окупља људе и која за циљ има слободно и сигурно друштво у коме сваки грађанин може достојно да живи од свог рада.

- До сада смо одржали пет трибина и сваки пут простор је био тијесан за све оне који су дошли да подрже наше кандидате, да чују шта то нуде социјалисти и да заједно радимо на побољшању услова живота у Бањалуци и Крајини. Имамо заиста велику подршку, и то не само наших чланова, него и грађана који нису политички ангажовани, као и оних који су чланови неких другх странака. Код нас су добродошли сви вриједни људи са добрим идејама. Сви они који желе да заједно радимо и стварамо, као и сви они којима је доста подјела и свађа – каже Селак.

Социјалисти такође апелују на све политичке субјекте да воде фер кампање и да се за гласове грађана боре резултатима и идејама, а не подметањима и дизањем тензија.

Таква политика, како истичу у Градском одбору, социјалистима је донијела највећи раст од свих учесника на предстојећим изборима, а сви су слободни да препишу рецепт и да на цивилизован начин покушају привући истомишљенике са којима ће радом и резултатима моћи да реализују своје програмске циљеве.