latinica  ћирилица
21/09/2018 |  16:13 ⇒ 17:22 | Аутор: Б92

Немања Матић анонимно донирао 70.000 евра за лијечење дјечака

Немања Матић, српски фудбалер, анонимни је донатор који је за малог Душана Тодоровића уплатио неопходних 70.000 евра како би отпутовао на лијечење у Барселону.
Немања Матић - Фото: klix.ba
Немања МатићФото: klix.ba

Породица Тодоровић послала је редакцији ТВ Центар из Свилајнца допис у ком обавјештава јавност о стању малог Душана и још једном захваљује свим донаторима.

"Вјерујемо да желите да знате ко је анонимни уплатилац. У питању је господин Матић. Немања Матић коме се и овим путем захваљемо од срца. Да не набрајамо појединачно и из тога направимо пропуст, желимо да се захвалимо апсолутно свима који су на било који начин уз нас! Дуки је ујединио људе, Дуки је спојио неспојиво", наводи се у допису.

Српски репрезентативац је иначе познат као велики добротвор, а у родном Убу главни је финансијер локалног клуба Јединство, а није му страно ни да дође у продавницу и покрије дугове свих мјештана.

Везиста Манчестер Јунајтеда помогао је и реконструкцију торња и уређење фасаде и порте локалне цркве, док су му се градске власти одужиле улицом са његовим именом.