latinica  ћирилица
20/09/2018 |  10:24 ⇒ 12:16 | Аутор: РТРС

Влада о раду Координационог тијела за праћење миграната

Влада Републике Српске разматраће данас информацију о раду Координационог тијела за праћење кретања илегалних миграната преко територије Републике Српске.
Влада Српске - Фото: РТРС
Влада СрпскеФото: РТРС

На дневном реду данашње сједнице је и информација о раду радних група за европске интеграције у домену техничке финализације одговора на додатна питања из Упитника Европске комисије.

Министри ће разматрати и Акциони план за спровођење Стратегије за борбу против корупције у Републици Српској од 2018. до 2022. године, саопштено је из Бироа Владе Српске за односе са јавношћу.

На дневном реду је и приједлог одлуке о утврђивању општег интереса за изградњу кружног тока на раскрсници магистралног и регионалног пута у насељу Вијака у општини Прњавор.

Влада ће разматрати приједлог одлуке о давању сагласности на одлуку о утврђивању квота радних дозвола за запошљавање страних држављана и лица без држављанства у Републици Српској за 2019. годину.

Пред министрима ће бити и приједлог одлуке о одобравању финансирања пројеката у општини Босанско Грахово из донаторских средстава Владе Србије.