latinica  ћирилица
17/09/2018 |  15:36 ⇒ 18:11 | Аутор: РТРС

Актив жена СНСД-а Требиња подржао акцију "Херцеговац за Херцеговца"

Актив жена СНСД-а Требиња подржао је акцију Херцег радио телевизије “Херцеговац за Херцеговца” и укључио се у прикупљање помоћи за социјално угрожено становништво Херцеговине. Организатор акције, позива све оне који могу, да учине исто да би се помоћ прикупила за што више породица.

Херцег радио-телевизија хуманитарну акцију под називом “Херцеговац за Херцеговца” покренула је у фебруару ове године. У акцију су се укључивали становници цијеле Херцеговине.

Милица Митровић, менаџер Херцег радио-телевизије, истиче да сарађују са Црвеним крстом, Центром за социјални рад у прикупљању одјеће, обуће и хране које допремају корисникцима који су на списку Центра за социјални рад.

"Наша градска управа има више од 25 програма који се баве социјалним статусом и на првом мјесту у нашим дјелатностима је породица - здравље и економски статус. Зато у потпуности подржавмо ову акцију и желимо да се она настави у континуитету", рекла је Љубица Миљановић, чланица Актива жена СНСД-а Требиње.

Из Херцег радио-телевизије, али и Актива жена СНСД Требиње, позивају све оне који су у могућности да се придруже овој акцији и помогну породицама у Херцеговини којима је оваква врста помоћи потребна.