latinica  ћирилица
16/09/2018 |  13:16 ⇒ 16:32 | Аутор: СРНА

Ковачевић: Смеће које опозиција баца вратиће им се као бумеранг

Начин на који кандидат Савеза за промјене /СзП/ Вукота Говедарица води своју кампању је потез политичког очајника, а смеће које опозиција баца вратиће им се као бумеранг, оцијенио је портпарол СНСД-а Радован Ковачевић.
Радован Ковачевић, портпарол СНСД-а -
Радован Ковачевић, портпарол СНСД-а

"Захвални смо му што се сам бацио на дно, па нисмо морали ми да га гурнемо. Само смо га испровоцирали да то уради што прије и саопшти јавности свој фамозни план на којем он гради своју предсједничку кампању. Овим гадостима треба додати и то да су мјесецима ширили конструкције о наводној умијешаности чланова породице премијера Жељке Цвијановић у смрт Давида Драгичевића, а кад је то пропало, отишли су на друге теме. И све што су радили до сада било је усмјерено само на њену личну дискредитацију, али им није успјело", истакао је Ковачевић.

Нажалост, каже он, због таквог односа грађани Републике Српске нису успјели чути ништа паметно од опозиције, шта би они то радили за те исте грађане, а немају се чиме похвалити ни током своје власти у Сарајеву.

"Пет и по година као премијер, у тешким условима, и под блокадом истих тих партија и истог тог Вукоте Говедарице, Жељка Цвијановић успјела је повећавати плате, пензије, социјална давања и инвестирати широм Републике Српске. То ћемо наставити и у наредном мандату, а да то грађани од нас и очекују, види се по подршци коју ужива СНСД, по посјећености и енергији која влада на нашим трибинама", нагласио је Ковачевић.

Он је рекао да СНСД иде даље, наставља са јачањем Републике Српске и њених институција.

"Смеће које опозиција баца, њима ће се вратити као бумеранг, како је то и до сада било", поручио је Ковачевић.