latinica  ћирилица
14/09/2018 |  17:49 ⇒ 20:01 | Аутор: РТРС

И. Сарајево: Расвијетљена два тешка кривична дјела

Лице иницијала Н.Л. /21/ са Пала ухапшено је због сумње да је запалило путничко возило "голф два", саопштено је из Полицијске управе Источно Сарајево.
Полиција Српске - Фото: РТРС
Полиција СрпскеФото: РТРС

Полицијској станици Пале ноћас 40 минута послије поноћи пријављено је да у Улици Младена Тодоровића гори возило "голф два", у власништву лица Г.Ј. Како незванично сазнајемо, ухапшен је Недељко Лиздек.

Након документовања предмета, против Лиздека ће Окружном јавном тужилаштву у Источном Сарајеву бити поднесен извјештај о почињеном кривичном дјелу угрожавање безбједности.

Истовремено, слободе је лишено и лице иницијала Ј.Т. /22/ из Источне Илиџе због сумње да је употријебило ватрено оружје у угоститељском објекту у општини Источно Ново Сарајево, саопштено је из ПУ Источно Сарајево.

У саопштењу се наводи да је Ј.Т. осумњичен за употребу ватреног оружја у локалу "Контра" у Улици Стефана Немање, 6. септембра у пет минута послије поноћи. Како незванично сазнајемо, ухапшен је Јован Трапара.

Након документовања предмета, против Трапаре ће бити поднесен извјештај Окружном јавном тужилаштву Источно Сарајево о почињеним кривичним дјелима изазивање опште опасности и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја.