latinica  ћирилица
18/08/2018 |  21:19 | Аутор: СРНА

Вуковић: Славе се све побједе српских репрезентативаца

Градоначелник Источног Сарајева Ненад Вуковић посјетио је данас у СПЦ у Палама мушку одбојкашку репрезентацију Србије и истакао да је народ овог краја посебно везан за Србију, те да слави све побједе српских репрезентативаца.
Источно Сарајево, одбојкаши Србије - Вуковић - Фото: СРНА
Источно Сарајево, одбојкаши Србије - ВуковићФото: СРНА

Вуковић је истакао да припреме српских одбојкаша и одбојкашица у Палама потврђују да се пројекат изградње спортске дворане у Палама показао оправданим, иако су неки раније тврдили другачије, саопштено је из Службе за односе с јавношћу градоначелника Источног Сарајева.

- Посебну захвалност дугујем онима који су вас угостили, нарочито директору СПЦ "Пеки" Марку Сикими, који вам је уступио дворану на цјелодневно кориштење, власнику хотела Џет сет и свима онима који све чине да ваш боравак на Палама буде што угоднији - рекао је Вуковић.

Српски репрезентативци захвалили су се градоначелнику и директору СПЦ "Пеки" који им је уступио дворану на цјелодневно кориштење током њиховог боравка у Палама.

Они су истакли да су презадовољни условима које овдје имају, првенствено спортском двораном која је на врхунском нивоу, свим неопходним садржајима, као и традиционалним гостопримством овдашњег становништва.

Мушка одбојкашка репрезентација Србије, изабраници Николе Грбића, у Палама ће боравити до 29. августа, гдје се спремају за Свјетско првенство, које ће бити одржано у Бугарској и Италији од 9. до 30. септембра.

Одбојкаши Србије играће у Барију у групи Ц са САД, Русијом, Аустралијом, Камеруном и Тунисом, а првопласиране четири репрезентације наставиће другу фазу такмичења.

Одбојкашка репрезентација Србије други пут борави на припремама у Палама.

Након што је прошле године мушка одбојкашка репрезентација Србије успјешно обавила припреме за Првенство Европе и понијела сјајне утиске из Пала, сарадња са Одбојкашким савезом Србије настављена је и ове године.