latinica  ћирилица
16/08/2018 |  13:46 ⇒ 16:10 | Аутор: СРНА

СНСД: Јавност неће насјести на подвале СзП и политичког Сарајева

Савез независних социјалдемократа упозорава јавност Републике Српске на "медијске манипулације креиране у дослуху политичког Сарајева и такозваног Савеза за промјене, а које имају за циљ спровођење унапријед припремљеног сценарија у којем би се изборни резултати поништили или довели у сумњу".
СНСД -
СНСД

"Примјетно је да сарајевски медији у спрези са параобавјештајним подземљем и странкама такозваног Савеза за промјене у посљедње вријеме пласирају причу о наводним могућим злоупотребама током изборног процеса. Такви иступи представника "сарајевског савеза" јасно говоре да су они већ сада свјесни свог изборног дебакла", истиче се у саопштењу из СНСД-а.

Из СНСД-а подсјећају да, према свим релевантним истраживањима, ова странка ужива недвосмислено највећу подршку грађана Републике Српске и с обзиром на то да је већ сада јасно да ће СНСД са коалиционим партнерима однијети убједљиву побједу, желе да упозоре јавност на медијске манипулације.

"Убијеђени смо да народ Републике Српске неће насјести на овакве подвале, а сарајевској медијској кухињи и њеним конзументима из такозваног Савеза за промјене поручујемо да ће СНСД у ову изборну утрку ући, као и увијек, са јасним програмом снажне Републике Српске и људима који ће тај програм након 7. октобра спровести", истиче се у саопштењу.

Из СНСД-а поручују да су опредијељени за поштену изборну трку, за разлику од оних који се ослањају на медијске манипулације, подвале и изазивање инцидената.

"Грађани Републике Српске су свјесни да СНСД једини може да води државотворну политику у Републици Српској и да обезбиједи сигурну и свијетлу будућност Српској и њеним грађанима", наглашава се у саопштењу.