latinica  ћирилица
19/07/2018 |  18:13 ⇒ 19:43 | Аутор: СРНА

Цвијановић: СНСД најбоља странка јер има шта да понуди грађанима (ФОТО)

Потпредсједница Савеза независних социјалдемократа Жељка Цвијановић рекла је данас у Модричи да је СНСД снажна, велика, најбоља и најодговорнија странка која има чиме да се похвали и шта да понуди и обећа грађанима у наредном периоду.
Модрича - Фото: РТРС
МодричаФото: РТРС

- Довољно је да дођем међу вас и схватим каква је атмосфера. Ми смо људи који разумијемо довољно шта треба да радимо. Заједно смо били у многим важним стварима и многим политичким биткама. Остаће тако и у будућем периоду - рекла је Цвијановићева у обраћању активистима Општинског одбора СНСД-а у модричкој Мјесној заједници Скугрић.

Она је нагласила да вјерује у Српску, њене институције и сваког њеног човјека.

- Знам да је сваки наш човјек довољно важан за Српску. Оно што смо научили од предсједника наше партије и Републике Милорада Додика јесте да морамо да се држимо сви заједно и чувамо институције - истакла је Цвијановићева.

Она је нагласила да је СНСД направио доста добрих ствари у протеклом периоду, да је саниран буџет и да се све обавезе извршавају без проблема.

- Много је ствари урађено и још много тога ће тек бити урађено - навела је Цвијановићева.

Она је истакла да вјерује у снагу СНСД-а и зна да ће та странка однијети побједу на предстојећим изборима.

- Треба нам побједа која ће бити велика и коју нико неће моћи да оспорава - рекла је Цвијановићева.

Фото: РТРС

Она је нагласила да је СНСД најбоља и најодговорнија странка када је ријеч о политичкој понуди.

- Повећали смо пензије за 20 одсто, повећаћемо их још. За пољопривредне произвођаче повећали смо новац који се за њих издваја. Све је редовно - рекла је Цвијановићева.

Она је додала да је Влада увела нова социјална права, те је изразила понос што свака незапослена породиља у Српској добија мјесечни износ који је готово у висини најниже плате.

Фото: РТРС

Цвијановићева је рекла да је ријешен и проблем у вези са демобилисаним борцима који имају 65 година, а немају 15 година осигураног радног стажа.

- Ако уводимо нова права, све редовно исплаћујемо и повећавамо оно што је постојеће, немогуће је да онда причају како смо у финансијском колапсу. То годинама говоре наши политички противници - објаснила је Цвијановићева.

Обраћању Цвијановићеве бројним активистима Општинског одбора СНСД-а у модричкој у Мјесној заједници Скугрић присуствовало је и руководство Општинског одбора СНСД-а Модрича, предвођено Младеном Крекићем.