latinica  ћирилица
19/07/2018 |  14:16 | Аутор: СРНА

Вулин: Почетком септембра изградња првих зграда за безбједњаке у Нишу и Врању

Већ почетком септембра Војска Србије почеће и са изградњом првих зграда за припаднике служби безбједности у Нишу и Врању, а биће изграђено око 27.000 метара квадратних, најавио је министар одбране Србије Александар Вулин.
Александар Вулин (фото: © Tanjug/ RADE PRELIC) -
Александар Вулин (фото: © Tanjug/ RADE PRELIC)

"Ми се наоружавамо, ми се опремамо, али никада не заборављамо да Војску чине на првом месту људи и да брига о њима и њиховим породицама је наш приоритет", рекао је Вулин, који је у присуству начелника Генералштаба Војске Србије генерала Љубише Диковића уручио данас кључеве 24 стана активним и пензионисаним припадницима Министарства одбране и Војске Србије.

Он је истакао да Војска Србије поново успоставља некада плански и намјерно урушен систем у коме се престало бринути о људима, саопштено је из Министарства одбране Србије.

Генерал Диковић је рекао да је ово још један потез у оквиру свеобухватног приступа у подизању укупних оперативних способности Војске.

У саопштењу се наводи да међу припадницима Војске, којима су данас уручени кључеви станова, има и оних који су на рјешавање стамбеног питања чекали скоро три деценије.