latinica  ћирилица
18/07/2018 |  20:57 ⇒ 21:00 | Аутор: СРНА

Стевандић очекује да ће странка бити квалитетан дио будуће власти

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић поручио је вечерас у Добоју да очекује ће ова странка након октобарских избора бити најквалитетнији дио будуће власти у Републици Српској и на нивоу БиХ.
Добој, Панић, Стевандић, Стојчић - Фото: СРНА
Добој, Панић, Стевандић, СтојчићФото: СРНА

Стевандић је рекао да не постоји мјесто у Републици Српској у којем ова странка није понудила најбоље кандидате са брендираном политиком.

"Понудили смо брендирану политику, како националну која говори о репрезентацији Републике Српксе у Сарајеву и најбољим људима у Бањалуци, тако и економску политику новог, бољег, регионалног и економског развоја Српске", изјавио је Стевандић.

Он је додао да се ова партија залаже и за пронаталитену политику, повратак младих и за "отварање врата" младима на управљачким мјестима.

"У Добоју смо саставили одличан тим искусних и провјерених људи чистих каријера, беспрекорних политичких и радних биографија, те привредних успјеха", рекао је Стевандић, који је присуствовао конвенцији добојског одбора Уједињене Српске.

Он очекује да ће Уједињена Српска из Изборне јединице пет имати представнике у Народној скупштини Републике Српске, те додао да ова партија својом снагом прави резултат и да се неће освртати на кампање осталих политичких субјеката.

Потпредсједник Уједињене Српске Душан Стојчић рекао је да је вечерашња конвенција у Добоју круна активности у протеклих годину дана.

"На вечерашњој конвенцији ћемо промовисати наше кандидате за Народну скупштину Српске у Изборној јединици пет и исказати подршку и заједничким кандидатима за предсједника Републике и српског члана Предсједништва БиХ", изјавио је Стојичић.

Носилац листе Изборне јединице пет и предсједник добојске Уједињене Српске Ранкица Панић рекла је да листа има 11 кандидата, те да је циљ да буде изабран један посланик у Народној скупштини из ове јединице како би били незаобилазни фактор у развоју странке и Српске.