latinica  ћирилица
16/07/2018 |  07:41 ⇒ 08:00 | Аутор: СРНА

Малешевић: Велики број нових чланова гарант остварења изборних планова

Потпредсједник ДНС-а Дане Малешевић рекао је да је све већи број нових чланова који приступају овој странци гарант да ће бити остварен зацртани план на предстојећим изборима о освајању око 100.000 гласова и избору 12 до 15 посланика.
Потпредсједник ДНС-а Дане Малешевић у Прњавору - Фото: СРНА
Потпредсједник ДНС-а Дане Малешевић у ПрњаворуФото: СРНА

Малешевић, који је присуствовао уручењу 170 приступних картица новим члановима Општинског одбора ДНС у Прњавору, рекао је да то онда гарантује и веће учешће ове странке у власти и већи утицај на доношење битних одлука за Републику Српску и њене грађане.

"То значи и већи утицај на то да ће одлуке које донесемо допринијети да млади по завршетку школовања запослење проналазе у Републици Српској, да остају овдје, јер онда све што се ради има смисла. Све има смисла ако имамо становнике који ће наставити да изграђују Српску", поручио је Малешевић.

Он је подсјетио да се на листи ове странке за народне посланике на предстојећим изборима налазе три кандидата из Прњавора.

Предсједник ОО ДНС Прњавор Драган Радић рекао је да је учлањење 170 нових чланова доказ одлучне и принципијелне политике коју ДНС води и потврда да ће ова политичка партија имати добру будућност.

"Поносни смо што је велики број младих препознао нашу политику и који сматрају да кроз своје политичко дјеловање могу допринијети позитивним промјенама у друштву", рекао је Радић.

Он каже да се ДНС на политичком небу Републике Српске и БиХ позиционира као незаобилазан фактор, а тако и одбор у Прњавору иде истим стазама.