latinica  ћирилица
15/07/2018 |  19:15 ⇒ 20:12 | Аутор: СРНА

Додик и Цвијановићева на дружењу са члановима СНСД-а

Актив жена СНСД-а Лакташи организовао је вечерас у Мрчевицима код Лакташа традиционално дружење чланова странке, којем су присуствовали и предсједник и потпредсједник СНСД-а Милорад Додик и Жељка Цвијановић.
Актив жена СНСД Лакташи - Фото: РТРС
Актив жена СНСД ЛакташиФото: РТРС

Додик је истакао да у Мјесној заједници Мрчевици има око 1.800 гласача, од којих је на овом дружењу њих више од хиљаду.

"Ово је моје мјесто, овдје сам рођен и зато ми је важно да баш овдје, гдје ме људи знају, будемо окупљени око политичке идеје коју заступамо", рекао је Додик новинарима.

Додик је нагласио да је Актив жена у овој странци најактивнији, те да су овакве скупове организовали и претходних година, које нису биле изборне, те да су дружења приређивана широм Српске.

"Оваква дружења су постала култно окупљање људи који вјерују у оно што радимо и зато је велики понос бити члан СНСД-а и бити овдје", напоменуо је Додик.

Потпредсједник СНСД-а Жељка Цвијановић истакла је да су жене једна од најважнијих полуга политика странке и можда најпоузданији фактор који ради на спровођењу тих политика.

"Ово је дружење које треба да нас све на неки начин поново окупи. Предстоји нам важна изборна кампања, много тога смо радили заједно и спремни смо за изборе. Очекујемо велики активизам, а жене представљају покретачку снагу и сигурно најчвршћи ослонац за провођерње наших политика", нагласила је Цвијановићева.

Према њеним ријечима, жене желе стабилну Републику Српску, бољи живот за њихове породице, безбједност, као и да институције буде те које су кључне у животу Републике.

"Ово је само још један догађај који нас води даље ка великој изборној побједи", поручила је потпредсједник СНСД-а.

Предсједник Актива жена СНСД-а Лакташи Сњежана Келечевић истакла је да је први пут организована манифестација "Мрчевици у игри и пјесми", чији је циљ да окупи што више грађана из овог краја.

"На овом подручју имамо јако пуно наших активиста, нисмо могли све ни да окупимо, али жеља је да се дружимо, ширимо јединство и да нашу традицију и обичаје представимо кроз игру и пјесму", поручила је Келечевићева.