latinica  ћирилица
10/07/2018 |  10:55 | Аутор: РТРС

Деманти Драгана Чавића

Предсједник НДП-а Драган Чавић демантовао је данас наводе из текста објављеног на нашем порталу под називом "Окреће ли Говедарица леђа свом претходнику?".
Драган Чавић - Фото: РТРС
Драган ЧавићФото: РТРС

"У тексту који је објављен јуче на вашем веб порталу (15:48 - 20:30 часова) под називом `Окреће ли Говедарица леђа свом претходнику?`, као и у прилогу информативне емисије `Дневник 2`, помиње се изјава Драгана Чавића у контексту актуелних догађања у Српској демократској странци: `Ако Босић буде изабран за предсједника странке онда је потпуно јасно да је он све те амбиције имао од почетка. Имао је крајњи циљ, управо ово да се из политичке игре искључи Драган Чавић, сматра предсједник НДП-а Драган Чавић`". Ове наводе сматрамо тенденциозним и непрофесионалним коришћењем изјава старих више од 12 година, а да се при томе не наводи коме је, гдје и када иста дата. Оваква груба контекстуализација не доприноси истинитом и објективном извјештавању, већ служи једино збуњивању јавности", наведено је у демантију.

У демантију се наводи да Чавић, у својству предсједника НДП-а такву или сличну изјаву, поводом актуелних односа и дешавања унутар СДС-а, није дао.