latinica  ћирилица
22/06/2018 |  18:25 | Аутор: РТРС

Ђоковић побиједио Манарина за полуфинале!

Новак Ђоковић, најбољи српски тенисер, славио је у четвртфиналном дуелу Квинса против Адријана Манарина без изгубљеног сета и пласирао се у полуфинале.

Србин је био бољи од Француза послије нешто лошијег старта, али је ипак успио да се консолидује и да, након нешто више од сат времена игре, побиједи са 7:5, 6:1.

Манарино је био бољи на старту дуела, а то је и показао почетном предношћу. Направио је брејк на почетку, који је држао до резултата 4:2, али се онда Новак разиграо.

Први сет је завршио брејком са 7:5, а онда се убрзо све распало у игри Манарина, који ни до тог тренутка није изгледао нешто претјерано добро.

Послије још једног новог брејка и предности Нолета од 4:1, Манарино почиње да гријеши још више и практично поклања српском тенисеру дупли брејк предности.

Манарино је имао шансу да врати један сервис, док је Новак сервирао за завршетак дуела, али је ипак остао смирен и није дозволио да се меч одужи и убједљиво је савладао Франзуца.

Новак се у полуфиналу састаје са бољим из дуела између Американца Френсиса Тијафоа и Француза Жеремија Шардија, док се у другом полуфиналу састају Марин Чилић и Ник Кирјос.