latinica  ћирилица
14/06/2018 |  15:22 ⇒ 15:34 | Аутор: РТРС

НЕКТАР ОК ФЕСТ 2018. - Џибони вас позива на Тјентиште 07. јула

Велика регионална звијезда, Златан Стипишић Џибони, ове године долази на Тјентиште. У наступу овог брилијантног сплитског кантаутора, уживаћемо друге фестивалске вечери, 07. јула.
Нектар ОК Фест -
Нектар ОК Фест

У недавном дружењу Џибони је са нама подијелио очекивања од овог наступа, те искористио прилику да публику позове да заједно уживају 07. јула у Националном парку Сутјеска. Џибони је поручио да се цијела његова екипа весели наступу на Тјентишту и обећао оно што је на његовим наступима уствари и загарантовано: "Биће супер!"

За одличну атмосферу исте вечери на Тјентишту, уз Џибонија ће се побринути Џинкси и Лету штуке.

Загријавање другог фестивалског дана у дневној варијанти препуштено је програму Back to roots, који нам на ОК Summer Stage доносе: DJ Umbo и Audio InFunktion.

За највјернију фестивалску публику ОК кампере, стајања нема, јер наставак слиједи на Sensation ОК stage-у уз Atheist Rap и Обојени програм. Након завршетка вечерњег програма на main stage-у враћају се у камп, гдје их до свитања чека одлична забава на ОК after party уз Гилета – Електрични оргазам и Мика и Кавиар.

Пакети за боравак у ОК кампу још увијек су доступни, а подсјећамо вас и на специјалну ОК акцију која важи до сутра 15. јуна, а иста подразумијева уживање за пет особа у фестивалским садржајима по цијени четири пакета.

Пакет "ОК камп пријатељ/ОК камп + улазница" четири плус један гратис износи 140 КМ.

Пакет "ОК камп пријатељ/ ОК камп + улазница + превоз" четири плус један гратис износи 280 КМ.

Све о актуелној акцији и пакетима понуде за боравак у ОК кампу, потражите кликом на www.okfest.net.