latinica  ћирилица
22/05/2018 |  10:07 ⇒ 14:07 | Аутор: СРНА

Вински и гастро фестивал "Виносаур" 24. и 25. маја

Интернационални вински и гастро фестивал "Виносаур" биће одржан у Бањалуци у четвртак и петак, 24. и 25. маја, у оквиру којег ће бити представљено више од 400 различитих винских етикета 60 винарија из земаља окружења и многих значајних европских и свјетских винских региона, као и 25 излагача у гастро сегменту.
Виносаур (фото:vino.rs) -
Виносаур (фото:vino.rs)

"С циљем квалитативног унапређења, урађене су значајне промјене у концептуалном и организационом смислу проширењем изложбеног и дегустационог простора и увођењем нових садржаја, чиме је `Виносаур` прерастао оквир малог винског салона. Од ове године и термин одржавања је враћен у мјесец мај и тако ће бити и убудуће", наводе из "Фрутела групе", која је и ове године организатор "Виносаура".

Фестивал, који ће бити одржан у туристичко-угоститељском комплексу Стара ада–острво, за посјетиоце ће бити отворен од 17.00 до 22.00 часа.

Овогодишњи "Виносаур" биће организован у оквиру "Прољећа у Бањалуци", а циљ ове манифестације је да обогати друштвени живот на подручју града и унаприједи туристичку понуду.