latinica  ћирилица
02/05/2018 |  17:37 ⇒ 03/05/2018 | 06:43 | Аутор: РТРС

Све спремно за трећи Јахорина економски форум (ФОТО)

Удружење економиста Републике Српске СВОТ, у сарадњи са Савезом економиста Србије и под покровитељством предсједника Републике Српске Милорада Додика, трећи пут организује Јахорина економски форум, под називом "Регионална сарадња као важна полуга економског развоја земаља ЈИЕ".

Јахорина економски форум 2018 одржаће се сутра и прекосутра на Јахорини, у хотелу Термаг. 

Саша Грабовац, извршни директор Удружења економиста Републике Српске СВОТ, уз подсјећање да су досадашња два форума изазвала велику пажњу стручне, али и шире јавности је истакао да очекује да ће и овај, тећи у свим сегментима надмашити до сад одржане.

Јахорина Економски форум

"Оно што је највећа новина у односу на предходне двије године је та, да овогодишњи форум организујемо у Сарадњи са Савезом економиста Србије који већ 25 година организује Копаоник бизнис форум, један од највећих скупова овог типа у овом дијелу Европе", казао је раније Грабовац.

Јахорина форум 2018 (Фото: РТРС)

Говорећи о теми овогодишњег форума: "Регионална сарадња као важна полуга економског развоја земаља ЈИЕ", Грабовац је рекао да се та тема просто сама наметнула, ако се посматрају трендови и пројекти који се на овим просторима дешавају или најављују у посљедњих годину дана.

Јахорина Економски форум

"Очекујемо да ће овогодишњи форум бити најпосећенији до сад, јер је Јахорина економски форум већ постао препознатљив бренд у региону. Такође и податак да ћемо на 13 панела и три округла стола окупити велики број стручњака који ће у размјени мишљења и изношењу својих искустава и очекивања доћи до закључака који ће свима бити од користи", рекао је Грабовац.

Више информација о Јахорина економском форуму 2018., можете наћи на званичној веб страници форума www.jahorinaforum.com и www.swot.ba.