latinica  ћирилица
27/04/2018 |  09:14 ⇒ 09:15 | Аутор: РТРС

Бивши пилот ЦИА-а: На Мјесецу живи 250 милиона становника (ВИДЕО)

“Све што сте чули о Мјесецу је лаж!“, тврди извјесни Џон Лир, познат у круговима теоретичара завјера
Џон Лир - Фото: Screenshot/YouTube
Џон ЛирФото: Screenshot/YouTube

“Све што сте чули о Мјесецу је лаж!“, тврди извесни Џон Лир, познат у круговима теоретичара завјера.

Он тврди да је открио скривене структуре на Мјесецу и да посједује невјероватне фотографије за које каже да јасно показују вјештачке структуре и грађевине. Тврди да већ у овом тренутку на Мјесецу живи 250 милиона људи!

Аматерски астрономи снимили су нешто што подсјећа на холограмску пројекцију на површини Месеца. Је ли она искоришћена за скривање структура? Који би други разлог био за холограмско пројектовање и, заправо, за размјештање кратера!?

Људи су на Мјесец отишли током 40-их и 50-их година прошлог вијека користећи се Теслином антигравитацијском летјелицом.

“Не могу то да докажем јер бих већ био мртав, али то је логично јер на шта би друго америчка влада могла да упумпа толике милијарде долара?“ тврди Лир.

У његовом снимку могу се видјети фотографије снимљене из опсерваторије Јеркс 1946. године. Показују велику експлозију сјеверозападно од кратера Ендимион.

“Као што знамо, дим, прашина или пара не могу да се подижу у вакууму. Али, на овим фотографијама јасно се види како се дим диже у велики облак који се усправља с површине Мјесеца и шири према врху његове атмосфере. То би било могуће да уз површину Мјесеца нема вакуума и да он нема само шестину Земљине гравитације“, тврди Лир и додаје да Мјесечева маса заправо износи 68,71 одсто Земљине.

Лир објашњава како је Мјесец створен у Јупитеру прије 40 милиона година, а у вријеме посљедњег леденог доба, прије отприлике 15.000 година, електромагнетним тегљачем довучен је у орбиту Земље. Све то објашњава одакле на Мјесецу толики огромни градови, цивилизације и базе.

“Становници Мјесеца су ванземаљци који донекле подсјећају на људе. Тамо има и `сивих`, али они живе испод површине Мјесеца и раде у огромним лабораторијама. Међутим, прича иде и даље! Земља је кажњеничка планета, тј. затвор, а таквих планета-затвора има најмање милијарду!“, рекао је он.

Лир је унук оснивача “Лирџета“, Била Лира. Пензионисани је ваздушни капетан и бивши пилот ЦИА који је управљао више од 100 различитих авиона током 40 година активног летења.

Он има више пилотских сертификата него било који други сертификовани пилот. Летио је по Азији, Африци, источној Европи и на Блиском истоку.

Извор: sputniknews.com