latinica  ћирилица
18/04/2018 |  20:44 | Аутор: РТС

Чукарички савладао Партизан на Бановом брду

Фудблери Чукаричког савладали су на свом стадиону екипу Партизана са 4:2 у првом мечу полуфинала Купа Србије.
Чукарички - Партизан - Фото: РТС
Чукарички - ПартизанФото: РТС

Веома садржајан и занимљив меч одигран је на Брду, што је наговијештено већ у другом минуту, када се Бојић прошетао кроз шеснаестерац црно-бијелих и постигао гол.

Партизан је од тог момента имао потпуну иницијативу, а упркос бројним шансама које су имали Ожеговић и Тавамба, у 20. минуту Радић је аугоголом донео изједначење Партизану.

Играо се 40. минут када је Чукарички повео веома брзу контру, а након центаршута Белаковића, Кајевић је други пут довео довео Чуку у вођство.

Ипак, експресни одговор Партизана десио се четири минута касније, када је Данило Пантић постигао веома ефектан погодак.

Десет минута у другом полувремену били су довољни за још један погодак, поново у режији домаће екипе. Опет су актери били Белаковић, који је пронашао Белића, који је имао превише времена и простора, које је и искористио и постигао погодак.

До краја меча виђен је још један погодак, када је огромну грешку у судијској надокнади направио Слободан Урошевић, који је на својој половини након прекида директно предао лопту Кајевићу, овај упослио Мудринског, који се нашао сам испред гола Партизана и имао лак посао, ставивши тачку на меч.

Реванш меч полуфинала Купа Србије игра се 9. маја.