latinica  ћирилица
21/03/2018 |  09:07 ⇒ 09:10 | Аутор: Б92

Спилберг открио детаље о новом наставку Индијана Џонса (ВИДЕО)

Протеклог викенда у Лондону су додијељене "Рацутен ТВ Емпире" награде, које британски часопис Емпајер додјељује најуспјешнијим филмовима у протеклих 12 мјесеци.
Харисон Форд и Спилберг снимају петог Индијану Џонса  (Фото:twitter) -
Харисон Форд и Спилберг снимају петог Индијану Џонса (Фото:twitter)

Славни редитељ Стивен Спилберг освојио је награду "Legend of Our Lifetime", а у говору приликом додјеле открио је када ће почети рад на новом филму о Индијани Џонсу.

Спилберг је најавио да ће снимање петог наставка почети у априлу идуће године, као и то да ће се филм снимати у Великој Британији.

- Увијек ми се исплати да дођем у Велику Британију и да сарађујем са врло талентованим људима - од глумаца и техничке екипе, па све до возача и продаваца гирица и кромпирића. Сви они су ми помогли да овдје снимим досадашње филмове, а вјерујем да ће наставити да ми помажу и кад се у априлу 2019. године вратим да бих снимио пети филм о Индијани Џонсу - рекао је Спилберг.

Легендарни лик археолога авантуристе поново ће, наравно, играти Харисон Форд, без кога је тешко и замислити филмове о Индијани Џонсу. Форд, који је главни лик до сада глумио у свим наставцима, у вријеме снимања новог дјела имаће 76 година.

А ни сам Спилберг није млађи. Упркос томе што има 71 годину, легендарни редитељ не посустаје. Његов најновији СФ спектакл "Readу Player Оne" у биоскопе стиже у мају.