latinica  ћирилица
18/03/2018 |  14:18 ⇒ 21:01 | Аутор: СРНА

Стевандић: У Уједињеној Српској доминира концепт, а не уцјењивање и трговина (ВИДЕО)

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је данас у Приједору, да су чланови ове странке поносни што у њој доминира концепт, а не уцјењивање и трговина.
Приједор - Изборна скупштина Уједињене Српске - Фото: СРНА
Приједор - Изборна скупштина Уједињене СрпскеФото: СРНА

Он је додао да Уједињена Српска никога не уцјењује и да нема политичке трговине са унапријед заданим фунцијама без какавих програма.

"Ми видимо да су такве партије на политичкој сцени Републике Српске гдје нико не нуди квалитетне програме како за младе, пољопривреду и економски развој, за разлику од Уједињене Српске која већ о томе снима и филмове и која има готове пројекте и за останак младих и за економски развој Републике Српске", изјавио је Стевандић.

Он је данас у Приједору присуствовао Изборној скупштини Градске организације Уједињене Српске и истакао да је задовољан структуром, кадровима и организацијом ове градске организације и уопште ове изборне јединице гдје очекује посланички мандат.

Стевандић је нагласио да су очекивања ове странке сваким даном све већа, те да је само у јануару било мање од 600 учлањених и да се нада се да ће се и у Приједору тај тренд наставити.

За предсједника новоформираног Градског одбора Уједињене Српске у Приједору изабран је Ненад Мејакић који је добио подршку више од 150 делегата из свих мјесних организација.

"Сматрамо да је потребно да се окренемо јединству и слози и наш је циљ у овој изборној јединици на предстојећи општим изборима да остваримо добар резултат и да имамо једног посланика", рекао је Мејакић.